4 Gambar Koleksi Ultraman dari Akihabara Jepun

Posing macam Ultraman lah
Posing macam Ultraman lah

Ultraman dari aku kecik sampai sekarang tak mengecewakan aku. Walaupun aku tak follow sangat Ultraman sejak sekolah menengah.

Tapi aku tetap ingat Ultraman nih sebagai superhero yang sangat best. Jalan cerita sempoi, raksasa sempoi, lampu kat dada Ultraman pun sempoi. Sempoi habis lah senang cite. hehe

geng-ultraman
Geng Ultraman kawal keadaan

Hubungan antara Ultraman dengan manusia pun unik. Apatah lagi hubungan Ultraman dengan Ultraman yang lain.

Ultraman
Ultraman

Sekarang, dah banyak movie Ultraman ada yang korang tak tahu sebab tak tayang kat Malaysia. hehe

Ultraman penyelamat bumi
Ultraman penyelamat bumi

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of